Focaccia cu măsline, roșii uscate la soare și rozmarin by Gordon Ramsay

de Satisfyyourcravings in Piine, 7 Apr 2014 | 1953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame făină
  • 320 ml apă călduță
  • 1 lingură mălai
  • 14 grame drojdie uscată
  • 55 ml ulei de măsline
  • 75 grame măsline negre
  • 150 grame roșii uscate la soare
  • 2 rămurele rozmarin proaspăt
  • sare grunjoasă
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu măsline, roșii uscate la soare și rozmarin by Gordon Ramsay:

Se amestecă făina cu mălaiul și puțină sare.


Separat se amestecă apa cu 50 ml de ulei și se adaugă treptat peste făină. Se frământă pe o suprafată presărată cu făină până rezultă un aluat catifelat și elastic.


Se lasă să crească, într-un bol tapetat cu făină și acoperit cu un prososp umed, pentru 40-60 de minute.


Se unge o tavă cu ulei și se presară sare grunjoasă. Cu mâinile unse cu puțin ulei, se întinde aluatul în tavă. Din loc în loc, se așează măsline, roșii uscate la soare și rozmarin, presându-le ușor în aluat. Se toarnă puțin ulei de măsline și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, pentru 30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu măsline, roșii uscate la soare și rozmarin by Gordon Ramsay" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

08.04.2014, 08:39

numai bunatati

elucubratiiculinare 1

08.04.2014, 09:51

Pushaa 1

08.04.2014, 13:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Focaccia la tigaie