Focaccia umpluta

de mimmi in Piine, 27 Iul 2011 | 2961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina alba
  • 5 g drojdie uscata
  • 350 ml apa
  • sare
  • busuioc
  • rosii cherry
  • cas (orice soi de cas care se topeste,eu am pus de casa si nu s-a topit  )
  • ulei
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia umpluta:

Amestecam drojdia cu 50 ml apa si o lasam 10 minute,dupa care o turnam in cuibul din faina. Pe margine punem sare dupa gust si framantam un aluat cu 300 ml apa. Este un aluat moale care ramane lipicios. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (1 ora) Razalim casul. Tot timpul trebuie sa fim unse cu ulei pe maini. Impartim aluatul in doua. Ungem o tava cu ulei,intindem cu mainile prima jumatate de aluat,presaram sare,busuioc,casul si cateva rosii cherry. Peste intindem a doua jumatate de aluat. Facem cateva adancituri in aluat,presaram busuioc si punem rosiile cherry,stropim cu ulei si dam la cuptor cca 45 de minute. Pofta Buna !! E foarte buna pentru micul dejun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

28.07.2011, 15:18

buna

adry88 1

09.08.2011, 12:30

place

Ana_O 1

19.12.2013, 23:15

ce pufos ti-a iesit aluatul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Lipie de casa