Foi cu nuca caramelizate

de nadina73 in Dulciuri, 23 Aug 2010 | 14302 vizualizari

 

o reteta foarte rapida si foarte buna,fara cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de napolitane
  • 15 linguri zahar care se caramelizeaza pe foc
  • 370 unt
  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 600 nuca macinata
  • 5 vanilii
  • Decor :4 linguri gem caise si ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi cu nuca caramelizate:

Se caramelizeaza cele 15 linguri de zahar la foc mic


Se pune untul peste zaharul caramelizat pana se topeste


Cele 6 oua intregi se bat bine spuma cu 300 g zahar


Nuca se macina sau se toaca marunt(se poate praji da o aroma grozava)


Cand untul e topit in caramel se pune nuca macinata si se amesteca bine dupa care se pun ouale batute cu zaharul ,vaniliile si se amesteca bine pe foc aproximativ 5-7minute pana se leaga foarte bine,depinde de foc


Se lasa la racit dupa care se umplu foile cu crema rezultata.


Se pune o foaie un rand de crema si iar foaie si crema ...............eu am pus 6 foi si 5 de crema


Deasupra am pus putin gem si ciocolata,se poate pune din compozitia de crema sau nuca de cocos..............


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi cu nuca caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

onuta 1

29.08.2010, 23:24

ce de bunatati pe aici.

nadina73 1

30.08.2010, 00:53

buni sigur iti place ca e cu nuca

nadina73 1

30.08.2010, 00:53

pofteste onuta cu incredere

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort "LAPTE DE PASARE" (3)