o reteta foarte rapida si foarte buna,fara cuptor
Se caramelizeaza cele 15 linguri de zahar la foc mic
Se pune untul peste zaharul caramelizat pana se topeste
Cele 6 oua intregi se bat bine spuma cu 300 g zahar
Nuca se macina sau se toaca marunt(se poate praji da o aroma grozava)
Cand untul e topit in caramel se pune nuca macinata si se amesteca bine dupa care se pun ouale batute cu zaharul ,vaniliile si se amesteca bine pe foc aproximativ 5-7minute pana se leaga foarte bine,depinde de foc
Se lasa la racit dupa care se umplu foile cu crema rezultata.
Se pune o foaie un rand de crema si iar foaie si crema ...............eu am pus 6 foi si 5 de crema
Deasupra am pus putin gem si ciocolata,se poate pune din compozitia de crema sau nuca de cocos..............
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro