Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid

de Catalina L in Lasagna, 4 Mar 2015 | 755 vizualizari

 

Cu ajutorul robotului... foarte simplu.

Vin apoi cu reteta de lasagne

 

INGREDIENTE

  • 300 g de faina
  • 3 oua
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid:

Se pun ingredientele in vasul Kitchenaid, se amesteca totul la viteza 2.


Cand aluatul incepe sa se formeze schimbam ustensila si petrim 5-8 minute.


Scoatem aluatul, il filmam si-l punem la rece pentru 1 ora. Impartim aluatul in 4.


Fainam un pic si incepem sa-l introducem in aparatul de paste -pozitia 1.


Foaia obtinuta o impaturim in 4 si o introducem din nou.


Cand avem o foaie neteda schimbam la pozitia 2, o trecem prin aparat, apoi punem pozitia 3.......pana la 5-6 - vezi poza


Punem foaia subtire obtinuta pe un prosop curat, la uscat cel putin 30 de minute.


Repetam procedura cu tot aluatul. Le taiem la lungimea dorita.


Mi-au iesit 10 foi ca-n poza.


Am folosit 7 foi pentru à ansambla o lasagne maricica- vezi reteta aici, celelalte 3 le-am congelat.


Voi vedea cum se folosesc dupa decongelare si va tin la curent.


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

se pot congela

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Catalina L 1

05.03.2015, 14:06

diaconta 1

06.03.2015, 09:48

Faina treaba mai ales pentru cine are ajutoare de nadejde in bucatarie

Panacris 1

26.03.2015, 20:53

” Scoatem aluatul, il filmam si-l punem la rece pentru 1 ora.” , a devenit vedetă, ce fain ; Tare bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lasagne con spinaci