Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid

de Catalina L in Lasagna, 4 Mar 2015 | 888 vizualizari

 

Cu ajutorul robotului... foarte simplu.

Vin apoi cu reteta de lasagne

 

INGREDIENTE

  • 300 g de faina
  • 3 oua
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 varf de cutit de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid:

Se pun ingredientele in vasul Kitchenaid, se amesteca totul la viteza 2.


Cand aluatul incepe sa se formeze schimbam ustensila si petrim 5-8 minute.


Scoatem aluatul, il filmam si-l punem la rece pentru 1 ora. Impartim aluatul in 4.


Fainam un pic si incepem sa-l introducem in aparatul de paste -pozitia 1.


Foaia obtinuta o impaturim in 4 si o introducem din nou.


Cand avem o foaie neteda schimbam la pozitia 2, o trecem prin aparat, apoi punem pozitia 3.......pana la 5-6 - vezi poza


Punem foaia subtire obtinuta pe un prosop curat, la uscat cel putin 30 de minute.


Repetam procedura cu tot aluatul. Le taiem la lungimea dorita.


Mi-au iesit 10 foi ca-n poza.


Am folosit 7 foi pentru à ansambla o lasagne maricica- vezi reteta aici, celelalte 3 le-am congelat.


Voi vedea cum se folosesc dupa decongelare si va tin la curent.


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

se pot congela

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de lasagne de casa - cu Kitchenaid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Catalina L 1

05.03.2015, 14:06

diaconta 1

06.03.2015, 09:48

Faina treaba mai ales pentru cine are ajutoare de nadejde in bucatarie

Panacris 1

26.03.2015, 20:53

” Scoatem aluatul, il filmam si-l punem la rece pentru 1 ora.” , a devenit vedetă, ce fain ; Tare bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vanata si carne de vita