Foi "Lica" cu crema Nutella

de Constelatialeu in Prajituri, 4 Feb 2013 | 42445 vizualizari

 

Cand n-ai timp sa pregatesti ceva mai complex,cumperi niste foi din comert si le dichsesti cum te pricepi tu mai bine,salvand aparentele in fata oaspetilor neanuntati...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi ''Lica'',asa se numeau candva,acum nu mai stiu cum le zice
  • 1 borcan de Nutella
  • 100 g unt
  • ciocolata pentru glazurat
  • 1 borcanel de serbet de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi "Lica" cu crema Nutella:

Nutella se freaca cu untul pana devine o crema spumoasa, se intinde intre foi, deasupra se toarna serbetul si ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foi "Lica" cu crema Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

04.02.2013, 20:57

Bya Ralu 1

04.02.2013, 22:10

Krystyan Trendy 1

14.05.2014, 12:41

ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert foi de napolitana cu crema caramel si nuca