Foietaj cu bacon , branza si ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 4590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 g salam uscat picant
  • 150 g bacon
  • 200 g branza telemea
  • 1 cutie ciuperci
  • ketchup
  • 1-2 oua
  • 2 galbenusuri-pt uns  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu bacon , branza si ciuperci:

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oua cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine toate componentele.


Aluatul de foietaj il intindem si il ungem cu ketchup apoi presaram compozita de umplutura ce am facut-o.Rulam foietajul si il punem in forme de chec tapetate cu hartie de copt. Foietajul il ungem cu galbenus... Dam foietajul la copt in cuptorul dinainte incalzit pina face o crusta deasupra. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca putin in forme si apoi se poate portiona.


Se poate servi simplu sau cu ketchup.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu bacon , branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

20.12.2010, 21:00

Oooooo, ce bun !

Mihaela11_jo 1

20.12.2010, 21:28

Super!*****
Bine ca in sfarsit cineva a postat o papa care nu s-a terminat
Sa mai gustam si noi ceva

mamaieelena 1

21.12.2010, 09:46

buna si gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu crema de branza