Foietaj cu rahat

de Valclaudia in Dulciuri, 6 Feb 2016 | 12715 vizualizari

 

Un desert la care se folosesc doar trei ingrediente,care se prepara usor si destul de repede.

 

INGREDIENTE

  • 800gr. foietaj din comert
  • 200 gr. rahat
  • 50 gr. zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu rahat:

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei.

Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita.

Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat.

Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt.

Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos.

Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu rahat