Foitaj cu visine, banane si lichior de cocos

de laura_n in Prajituri, 24 Iul 2013 | 805 vizualizari

 

fara introducere...

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foitaj (eu am folosit o singura foaie)
  • 300 gr visine fara samburi
  • 30 ml apa
  • 1 banana(preferabil destul de coapta)
  • 6 lgte lichior cocos
  • sos afine
  • 3 lg zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foitaj cu visine, banane si lichior de cocos:

Visinele spalate si desamburite se pun la fiert cu un pic de apa si zahar. Se lasa sa fiarba un pic cat sa formeze un sos scazut.


Banana se curata, se taie in felii grosute.


Dam drumul la cuptor.


Aluatul de foitaj se taie in 6 patrate si se asaza in forme de mini tarte. Se umplu cu visine, cate doua feliute banana si se pune cate o lingurita lichior cocos.


Se coc la cuptorul incins, la foc tare, cam 15- 20 min. Se scot si se lasa la racit. Se orneaza cu sos de afine sau zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 12 - 14 lei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foitaj cu visine, banane si lichior de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

laura_n 1

24.07.2013, 22:02

va dau, va dau ) multam de aprecieri

Sidy 1

25.07.2013, 07:54

Vreau, vreau, vreau !

loredanaaa 1

27.07.2013, 00:49

hmmm...bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de primavara