Fondue

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 1453 vizualizari

 

Uite ca i-a venit randul si branzicii asteia sa-i fac felul,ma rodea mai mult curiozitatea s avad cum e recipientul in care a venit ambalata....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata branza fondue de la Delaco-sa traiasca sponsorul si sa-si tina obiceiul
  • feli de paine toast
  • bete de frigarui
  • castravete
  • ceva salam de ren
  • si alte chestii care mai erau pe masa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue:

Taiem feliile de paine mai micute,le asezam in tava in care punem si branza fondue si dam tava la cuptor cca 20-25 min.Cand s-a incalzit si painea s-a rumenit,se aseaza pe o tava se iau betele de frigarui si fiecare mananca cum pofteste,cum doreste si mai ales cu ce doreste,neaparat cu fondue....eu am servit cu paine si castravete,altii cu niste salam de ren,ca si-au adus si unii au facut mofturi si strambat din nas,adica n-am gustat...oricum gusturile nu se discuta.....

 

TIPS-URI

1

e dragut vasul de ceramica in care a fost branzica....

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

05.01.2014, 19:11

Eu am vazut la Kaufland dar nu stiu cat este...

diaconta 1

05.01.2014, 20:07

Branza fondue,salam de ren,tulai maica ce de specialitati la tine tu Cleme

gaby_duceag 1

09.01.2014, 11:28

die)))))))))))))))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si cascaval la tigaie