Franzelute umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iul 2010 | 10975 vizualizari

 

o mancare de post grozav de buna ....................si de ce nu merge grozav si in alte zile cu smanatana............

 

INGREDIENTE

  • 3-4 franzelute mai mici
  • 300 g ciuperci champinion
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare ç
  • 3-4 dinti de usturoi pisat
  • piper
  • patrunjel verde
  • margarina
  • `pasta de tomate 1 canita
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzelute umplute cu ciuperci:

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei apoi se pun bucatele de ardel rosu .

Ciupercile se curata, se taie bucatele mici apoi se pun peste ceapa calita cu ardei se pune sare,piper,usturoiul pisat si patrunjel verde tocat

se lasa pana scade apa,Daca lasa prea multa apa se pun la scurs

Franzelutelor li  se taie un capacel de sus apoi se scobesc bine de miez dupa care se pun intr-un vas de yena sau o tava unsa bine cu margarina flora(eu sincer nu sant adepta margarinei dar in zilele de post mai iau flora)apoi se pune putin margarina flora in franzeluta dupa care se pune cu lingura din compozitia de ciuperci .

Rosiile se taie feliute  apoi se pune peste compozitia de ciuperci pe franzeluta dupa care se pune capacul la franzeluta se unge bine cu margarina flora pt a nu se usca prea tare apoi se presara patrunjel verde tocat si pasta de tomate

Se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade

Este foarte bun si gustos si merge foarte bine si pt impachetat la serviciu sau pt o cina cu smanatana sau ...................merge grozav si in alte zile nu numai in cele de post  cu putine modificari este grozav de bun,atat cald cat si rece

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelute umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ghebe