Franzelute umplute cu ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iul 2010 | 7586 vizualizari

 

o mancare de post grozav de buna ....................si de ce nu merge grozav si in alte zile cu smanatana............

 

INGREDIENTE

  • 3-4 franzelute mai mici
  • 300 g ciuperci champinion
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare ç
  • 3-4 dinti de usturoi pisat
  • piper
  • patrunjel verde
  • margarina
  • `pasta de tomate 1 canita
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Franzelute umplute cu ciuperci:

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei apoi se pun bucatele de ardel rosu .


Ciupercile se curata, se taie bucatele mici apoi se pun peste ceapa calita cu ardei se pune sare,piper,usturoiul pisat si patrunjel verde tocat


se lasa pana scade apa,Daca lasa prea multa apa se pun la scurs


Franzelutelor li se taie un capacel de sus apoi se scobesc bine de miez dupa care se pun intr-un vas de yena sau o tava unsa bine cu margarina flora(eu sincer nu sant adepta margarinei dar in zilele de post mai iau flora)apoi se pune putin margarina flora in franzeluta dupa care se pune cu lingura din compozitia de ciuperci .


Rosiile se taie feliute apoi se pune peste compozitia de ciuperci pe franzeluta dupa care se pune capacul la franzeluta se unge bine cu margarina flora pt a nu se usca prea tare apoi se presara patrunjel verde tocat si pasta de tomate


Se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade


Este foarte bun si gustos si merge foarte bine si pt impachetat la serviciu sau pt o cina cu smanatana sau ...................merge grozav si in alte zile nu numai in cele de post cu putine modificari este grozav de bun,atat cald cat si rece



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Franzelute umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

nadina73 1

16.07.2010, 17:35

buni

nadina73 1

16.07.2010, 17:35

madi e grozava incearac cu incredere

Larisel 1

09.12.2013, 00:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu orez si ciuperci