Vinete grecesti

de mirela0911 in Mancaruri de post, 17 Aug 2011 | 6820 vizualizari

 

Vinete grecesti

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 lgt. faina
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete grecesti:

Preparare Vinete grecesti

Se spala vinetele, se sterg cu un servet si se taie in felii potrivit de mari. Se oparesc in apa cu putina sare. Se scot intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine.

Se dau prin faina si se rumenesc putin in uleiul incins. Se scot pe prosoape absorbante.

Separat, se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Se adauga ardeii taiati fasiute micute. Dupa cateva minute se adauga vinetele si usturoiul zdrobit. Se potriveste de sare si piper, se mai lasa putin si gata.

Se serveste calda. Este delicioasa! Pofta buna!

Reteta de Vinete grecesti am gasit-o intr-o brosurica mai veche.

TIPS-URI

1

Inainte cu cinci minute de a opri focul, se pot stropi cu putin coniac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete grecesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

18.08.2011, 22:22

Cand spui grecesti...ma cuceresti total...iubesc Grecia si bucataria greceasca

mirela0911 1

18.08.2011, 22:49

Mersi Ruxy mi-a placut si mie ce a iesit

Mihaela11_jo 1

19.08.2011, 09:55

Foarte fine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de toamna