Frappe cu frisca si sirop de visine

de Rocsi in Bauturi, 10 Iun 2010 | 3444 vizualizari

 

Foarte racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic frappe
  • 4 cuburi de gheata
  • 2 linguri de frisca
  • 2 lingurite sirop de visine
  • ciocolata rasa pentru ornat
  • apa plata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe cu frisca si sirop de visine:

Apa plata se amesteca cu plicul de frappe.


gheata se taie bucati si se adauga si ea si se mai adauga si o lingurita de sirop de visine.


se amesteca bine toate acestea.


deasupra se orneaza cu frisca,o lingurita sirop de visine si ciocolata rasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe cu frisca si sirop de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

11.06.2010, 10:44

da mediotot te servesc cu mare placere...la fel pentru toate fetele cand doriti va servesc ca se face repede repede

Laly 1

11.06.2010, 11:10

Atunci pun si eu 5 furculite si vreau si eu o portie

Rocsi 1

11.06.2010, 16:20

se rezolva laly

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Cappuccino freddo