Frappe mentolat

de Rocsi in Bauturi, 14 Iun 2010 | 3435 vizualizari

 

Sincer e prima data cand fac frappe cu menta si mi-a placut enor...e foarte foarte racoritor...asa ca cine doreste il poftesc la un pahar...

 

INGREDIENTE

  • 1 plic frappe
  • un pahar apa
  • 1 lingurita lichior de menta
  • 3-4 cuburi de gheata
  • 3 frunze de menta verde(eu nu am avut verde si am pus uscata)
  • jumatate lingurita de zahar(am pus ca mi se pare tare si frappeul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe mentolat:

Intr-un pahar se pune plicul de frappe si zaharul. Se amesteca bine,apoi peste se pune apa plata . Se invarte pana ce zaharul se topeste.


Menta se zdrobeste marunt si se pune in pahar. Se mai adauga lichiorul de menta si cuburile de gheata.


se invarte pana se amesteca toate aromele apoi serviti si va racoriti.

 

TIPS-URI

1

daca doriti il puteti strecura ,eu am lasat asa k mi-a placut cum iesi si cum se vedea menta maruntita pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe mentolat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

deyutzky 1

13.03.2011, 19:44

este foarte bun cu menta pt zilele calduroase eu mai beau de la jacobs...frappe cu menta

cismaru_nicoleta 1

13.03.2011, 19:48

immm.....cred ca e divin....imi place mult menta in orice cobinatie

Rocsi 1

13.03.2011, 20:27

multumesc fetelor..eu fac acasa cu menta ,ori cu sirop ori cu frunze pisate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Ness caffe frappe