Frappe mentolat

de Rocsi in Bauturi, 14 Iun 2010 | 3751 vizualizari

 

Sincer e prima data cand fac frappe cu menta si mi-a placut enor...e foarte foarte racoritor...asa ca cine doreste il poftesc la un pahar...

 

INGREDIENTE

  • 1 plic frappe
  • un pahar apa
  • 1 lingurita lichior de menta
  • 3-4 cuburi de gheata
  • 3 frunze de menta verde(eu nu am avut verde si am pus uscata)
  • jumatate lingurita de zahar(am pus ca mi se pare tare si frappeul)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappe mentolat:

Intr-un pahar se pune plicul de frappe si zaharul. Se amesteca bine,apoi peste se pune apa plata . Se invarte pana ce zaharul se topeste.


Menta se zdrobeste marunt si se pune in pahar. Se mai adauga lichiorul de menta si cuburile de gheata.


se invarte pana se amesteca toate aromele apoi serviti si va racoriti.

 

TIPS-URI

1

daca doriti il puteti strecura ,eu am lasat asa k mi-a placut cum iesi si cum se vedea menta maruntita pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappe mentolat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

deyutzky 1

13.03.2011, 19:44

este foarte bun cu menta pt zilele calduroase eu mai beau de la jacobs...frappe cu menta

cismaru_nicoleta 1

13.03.2011, 19:48

immm.....cred ca e divin....imi place mult menta in orice cobinatie

Rocsi 1

13.03.2011, 20:27

multumesc fetelor..eu fac acasa cu menta ,ori cu sirop ori cu frunze pisate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Limonada cu menta