French toast cu capsuni

de raluca95 in Dulciuri, 9 Feb 2016 | 291 vizualizari

 

Ceva gustos de dimineata merge intotdeauna si daca e si dulce e si mai bine :)) 

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • o cana de lapte
  • coaja de la o portocala
  • 2 linguri de zahar
  • doua oua
  • un praf de sare
  • 400 g de capsuni
  • 2 linguri de miere
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu capsuni:

Incepem prin a taia capsunile feliute sau cubulete si le punem intr-un bol cu cele doua linguri cu miere.

Punem jumatate din cantitatea de lapte pe foc cu coaja de portocala si doua linguri de zahar pana incepe sa fiarba. Cand laptele a inceput sa fiarba, stingem focul si il amestecam cu celalalt lapte, pe care l-am pus intr-un bol, in asa fel incat sa nu asteptam sa se raceasca.

Batem cele doua oua intr-un bol cu un praf de sare si taiem chiflele in doua. Intr-o tigaie punem ulei sau unt sa prajim painea pe care o trecem prima data prin laptele aromatizat si dupaia prin ou. Scoatem painea pe servetele absorbante pentru a evita excesul de ulei dupa care servim cu capsunile cu miere de mai devreme. Pofta buna! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

French toast cu capsuni-0
French toast cu capsuni-1

COMENTARII (12)

mirela0911

mirela0911 1

09.02.2016, 20:32

Bun pt micul dejun!

Gicuta69

Gicuta69 1

09.02.2016, 21:10

raluca95

raluca95 1

09.02.2016, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!