French toast cu capsuni

de raluca95 in Dulciuri, 9 Feb 2016 | 464 vizualizari

 

Ceva gustos de dimineata merge intotdeauna si daca e si dulce e si mai bine :)) 

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • o cana de lapte
  • coaja de la o portocala
  • 2 linguri de zahar
  • doua oua
  • un praf de sare
  • 400 g de capsuni
  • 2 linguri de miere
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu capsuni:

Incepem prin a taia capsunile feliute sau cubulete si le punem intr-un bol cu cele doua linguri cu miere.


Punem jumatate din cantitatea de lapte pe foc cu coaja de portocala si doua linguri de zahar pana incepe sa fiarba. Cand laptele a inceput sa fiarba, stingem focul si il amestecam cu celalalt lapte, pe care l-am pus intr-un bol, in asa fel incat sa nu asteptam sa se raceasca.


Batem cele doua oua intr-un bol cu un praf de sare si taiem chiflele in doua. Intr-o tigaie punem ulei sau unt sa prajim painea pe care o trecem prima data prin laptele aromatizat si dupaia prin ou. Scoatem painea pe servetele absorbante pentru a evita excesul de ulei dupa care servim cu capsunile cu miere de mai devreme. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

09.02.2016, 20:32

Bun pt micul dejun!

Gicuta69 1

09.02.2016, 21:10

raluca95 1

09.02.2016, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piersici