Fricandou rulat in aluat

de Sidy in Porc, 27 Aug 2011 | 13003 vizualizari

 

Fricandoul este o tranşă groasă de carne, din muşchiul interior al pulpei de viţel sau de porc.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fricandou
  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g cascaval felii
  • 200 g sunca Praga
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • frunze de patrunjel verde
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fricandou rulat in aluat:

Fricandoul il taiem astfel incat sa-l subtiem cat mai mult si uniform.
Il asezonam si punem un strat de cascaval , apoi unul de sunca  peste.
Deasupra asezam frunze de patrunjel si felii din ardeiul rosu.
Feliile de ciuperci le asezam deasupra, apoi rulam fricandoul.
Pe foaia de aluat asezam fricandoul rulat, astfel incat sa putem cuprinde cu aluatul intreaga bucata de carne.
Asezam fricandoul rulat pus in aluat , intr-un vas Jenna uns cu unt si deasupra il ungem cu un ou batut bine si il asezonam.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 170 grade C pentru aproximativ o ora pina fricandoul s-a copt si rumenit frumos deasupra.
Cand este gata se scoate din cuptor si se portioneaza.
Se serveste cu diferite garnituri.Eu l-am servit cu zarangollo....
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fricandou rulat in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 870 lei
1599.99 lei
729.99 lei

COMENTARII (32)

feliciacristea46 1

12.09.2013, 18:09

ce inseamna fricandou ? alta denumire are ?

Sidy 1

13.09.2013, 08:00

FRICANDÓU, fricandouri, s.n. Tranșă groasă de carne, din mușchiul interior al pulpei de vițel....sau porc

electra107 1

03.01.2015, 18:52

Eu am facut din piept de curcan si a iesit delicios. Mai intai am pus rulada de carne putin in tigaie cu un strop de ulei apoi am lasat-o putin sa se raceasca am invelit-o in foietaj si am bagat-o la cuptor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut