Fried rice(Orez cu legume si prawns)

de Roxana in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 5279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana jumate orez cu bobul lung
  • un castron legume(porumb, fasole verde, mazare boabe, morcov taiat)
  • 100 gr bacon cubulete
  • o ceapa
  • 200 gr prawns
  • sare, cimbru, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fried rice(Orez cu legume si prawns):

Se pune orezul nespalat la fiert. Cand e aproape fiert se spala cu apa rece pana cand apa se duce curata. Se pune deoparte.


Intr-o oala se caleste ceapa in 2 linguri de ulei. Se adauga o lingurita curry, sare si cimbru dupa gust. Apoi se pune baconul cubulete se caleste 2 minute, se adauga legumele (eu am folosit congelate, numai leam tinut un minut in apa fiarta), si prawns-ul. Dupa 2 minute se adauga orezul, se amesteca bine, punem putina apa si lasam sa scada apa, cu capacul pus pe jumate. Nu acoperim oala de tot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fried rice(Orez cu legume si prawns)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ALMARI74 1

09.05.2010, 19:26

Bravo ROXI dar ce este prawns si unde il gasim?

Roxana 1

10.05.2010, 16:32

ALMARI74 cred ca le zice creveti in romaneste . da asa le zice, astia sunt de aia micuti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui