Fried rice(Orez cu legume si prawns)

de Roxana in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2010 | 5705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana jumate orez cu bobul lung
  • un castron legume(porumb, fasole verde, mazare boabe, morcov taiat)
  • 100 gr bacon cubulete
  • o ceapa
  • 200 gr prawns
  • sare, cimbru, curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fried rice(Orez cu legume si prawns):

Se pune orezul nespalat la fiert. Cand e aproape fiert se spala cu apa rece pana cand apa se duce curata. Se pune deoparte.


Intr-o oala se caleste ceapa in 2 linguri de ulei. Se adauga o lingurita curry, sare si cimbru dupa gust. Apoi se pune baconul cubulete se caleste 2 minute, se adauga legumele (eu am folosit congelate, numai leam tinut un minut in apa fiarta), si prawns-ul. Dupa 2 minute se adauga orezul, se amesteca bine, punem putina apa si lasam sa scada apa, cu capacul pus pe jumate. Nu acoperim oala de tot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fried rice(Orez cu legume si prawns)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ALMARI74 1

09.05.2010, 19:26

Bravo ROXI dar ce este prawns si unde il gasim?

Roxana 1

10.05.2010, 16:32

ALMARI74 cred ca le zice creveti in romaneste . da asa le zice, astia sunt de aia micuti

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu alune