Friptura de porc la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 57927 vizualizari

 

Nu putea sa lipseasca leguma mea preferata,,,porcusorul,adica ceva ceafa si niste coaste....o friptura de porc delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1,600 ceafa porc feliata
  • 1,600 coaste de porc
  • condimente pentru carne de porc
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Ceafa si coastele le saram si presaram condimente ,apoi stropim cu ulei de masline si lasam cca 4 ore sa se imbine aromele.Intr-o tava cu gratar asezam ceafa si coastele turnam putin vin si apa.Lasam cca 1 si 1/2 la cuptor pana se rumeneste,la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Teo 1

20.10.2013, 21:26

ce leguma ai ales...!

diaconta 1

21.10.2013, 16:09

ce ar fi mers langa spanacul meu de azi

Krystyan Trendy 1

07.11.2013, 12:20

mmm ...chiar mi-e pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu sos de branza