Pulpa de iepure la cuptor

de pity19 in Mancaruri cu carne, 11 Iun 2014 | 1340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa iepure proaspata
  • 200 gr spaghetti
  • jumatate carnat C+C
  • 6 cubulete margarina
  • 4-5 catei de usturoi
  • pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de iepure la cuptor:

Pulpa de iepure : Clatim pulpa , o condimentam bine cu sare , piper , oregano  , vegeta , cu un cutit facem cateva gauri pulpei si punem cate un catel de usturoi , pregatim tava de cuptor  , adaugam cuburile de margarina si dam la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 40 de minute!

Spaghetti :  Punem spaghettele  la fiert impreuna cu un varf lg sare ; Cand acestea sunt aproape fierte  , tragem oala de pe foc , mai lasam cateva minute sa stea in apa clocotita dupa care strecuram bine ;

Adaugam pasta de rosii sau bulionul ( 5-6 linguri ) , condimentam cu sare , piper , vegeta ;

Carnatul il taiem feliute , punem intr-o farfurie si lasam la cuptorul cu microunde cca 2 minute ; Scoatem de la cuptor si punem peste spaghetti impreuna cu zeama ramasa de la carnat ; Amestecam bine!

Cand pulpa de iepure este rumenita  , scoatem pe o farfurie si servim alaturi de spaghetti sau cum doriti!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

11.06.2014, 16:47


Impanezi cu un "catzel" de usturoi nu cu o "capatzana"!

pity19 1

11.06.2014, 20:13

Greseala mea!

Rocsi 1

12.06.2014, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!