Frigarui asortate la gratar

de Gicuta69 in Mancaruri cu carne, 1 Sep 2015 | 836 vizualizari

 

Gustoase si sanatoase.

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui
  • 250 g piept de porc
  • 1 ardei rosu (capia sau gogosar)
  • 2 ciuperci mari
  • 2 cepe
  • condimente friptura
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui asortate la gratar:

Pieptul de pui și porc il spalam cu apă rece, il uscam cu șervețele, il taiem cuburi de cca 2 cm si il punem intr-un castron. Adaugam condimente de friptura,sare si piper. Acoperim si dam la frigider pentru 30 minute.


Curatam si spalam ciupercile, ceapa si ardeiul. Le taiem si le asezonam cu sare si piper .


Infigem carnea si legumele pe tepuse in ordinea dorita.


Le asezam pe gratarul incins. Intoarcem frigaruile pe toate partile sa se friga si sa se rumeneasca frumos. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui asortate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MOKUSKA 1

01.09.2015, 21:42

foarte bun

Andra_Constantinescu 1

02.09.2015, 12:30

Rocsi 1

02.09.2015, 19:42

Sunt tare bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si carnaciori la gratar