Frigarui cu carnati si vitel

de mihaelar63 in Vita, 24 Mai 2014 | 864 vizualizari

 

La iesirele la gratareala frigaruile sunt foarte apreciate . Sunt atat de vesele si cu de toate . Cine le poate refuza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel
  • 1 kg carnati mai grosi
  • marinata :
  • 2 linguri sos worchester
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare ,
  • pudra de ghimbir ,
  • pudra de rozmarin
  • +
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • zucchini
  • prasare
  • slaninuta afumata
  • -frigarui din lemn
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu carnati si vitel:

Carnea de vitel se feliaza in bucati de 1-2 cm grosime /5 cm/5 cm.


Puneti bucatile de vitel in marinata cateva ore .


Frigaruile din lemn le lasati sa stea in apa . Astfel in timpul prajirii la gratar ele nu se vor mai arde .


Feliati si sarati legumele.


Feliati carnatii si slaninuta .


Insirati pe frigaruie aleatoriu bucatelele de carne si legume pregatite .


Prajiti la gratar frigaruile pregatite .

 

TIPS-URI

1

Incepeti si terminati cu felie de slanina afumata .In cazul in care ati uitat sa puneti frigauile in apa , acestea nu se vor arde .

2

Nu inghesuiti felile de carne si legume , ele se vor patrunde mai bine .

3

Frigaruile sunt gustoase servite doar impreuna cu prietenii !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu carnati si vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

24.05.2014, 16:49

- TABITA - 1

24.05.2014, 20:47

Asa da!

Rocsi 1

24.05.2014, 21:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita