Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

de jolygina in Curcan, 6 Sep 2010 | 3801 vizualizari

 

am macat odata la cineva asa ceva si am zis sa incerc si eu cu putine modificari asa ca am zis sa va impartasesc si voua noua mea reteta de figarui ,imi plac foarte mult mie

 

INGREDIENTE

  • 200g ficatei de curcan
  • 150g inimi de curcan
  • un ardei galben
  • rosii cherry
  • arpagic (eu am pus praz ca nu aveam)
  • 250g ciuperci
  • tepuse de frigarui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficatei si inimi de curcan:

se spala ficateii, inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi


Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, eu am pus asa :ciuperci ,ficat , ardei, rosie , inima , ceapa sau praz in cazul meu si iar ciuperci. Le facem pe toate de seara, le condimentam cu condimente de pui si putin cimbru si le lasam pana a doua zi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficatei si inimi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

07.09.2010, 11:10

fur si eu o frigaruie de la tine

jolygina 1

07.09.2010, 22:08

ia si doua nadina

jolygina 1

07.09.2010, 22:08

te invit la un gratar asa ca te astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu inimioare de curcan