Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

de jolygina in Curcan, 6 Sep 2010 | 6237 vizualizari

 

am macat odata la cineva asa ceva si am zis sa incerc si eu cu putine modificari asa ca am zis sa va impartasesc si voua noua mea reteta de figarui ,imi plac foarte mult mie

 

INGREDIENTE

  • 200g ficatei de curcan
  • 150g inimi de curcan
  • un ardei galben
  • rosii cherry
  • arpagic (eu am pus praz ca nu aveam)
  • 250g ciuperci
  • tepuse de frigarui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficatei si inimi de curcan:

se spala ficateii,  inimile se taie cubulete, ardeiul se curata si se taie si el patratele. Daca aveti arpagic il puneti asa cu tot cu coaja , ciupercile se curata de codite ,rosiile se lasa intregi

Asamblam frigaruile dupa imaginatia fiecaruia, eu am pus asa :ciuperci ,ficat , ardei, rosie , inima , ceapa sau praz in cazul meu si iar ciuperci. Le facem pe toate de seara, le condimentam cu condimente de pui si putin cimbru si le lasam pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficatei si inimi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

07.09.2010, 11:10

fur si eu o frigaruie de la tine

jolygina 1

07.09.2010, 22:08

ia si doua nadina

jolygina 1

07.09.2010, 22:08

te invit la un gratar asa ca te astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta