Frigarui de curcan cu miere si mustar

de Sidy in Curcan, 24 Mar 2013 | 2940 vizualizari

 

Facuse Medi o ...fabuloasa friptura de curcan in unt cu rozmarin, asa cum numai ea stie sa faca ,iar eu am vrut...sa o imit .
Dar nu am avut nici o sansa...familia a vrut frigarui ! Asa ca am facut frigarui.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de curcan
  • 2 linguri amestec condimente Kotany
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri pesmet
  • 4 bete frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de curcan cu miere si mustar:

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Taiem apoi carnea in bucatele mici de 2,5 cm si o punem intr-un bol.


Presaram amestecul de condimente peste pulpele de curcan, adaugam sosul de soia si amestecam.


Acoperim bolul cu folie si il dam la rece 30 de minute.


Dupa trecerea timpului , tragem bucatile de carne pe betele de frigarul, pe care le lasam 5 minute in apa, sa nu se arda la prajit.


Incingem un gratar non aderent- eu am avut unul de ceramica Delimano- si asezam frigaruile sa se rumeneasca bine pe toate partile.Le rotim din cand in cand.


Dupa ce sunt rumene ( cate 2-3 minute pe fiecare parte), le ungem cu miere si le pudram cu pesmet.Le punem pe o tava.


Dam tava la cuptorul incalzit la 180 de grade C, pentru 10 minute , sa se rumeneasca bine frigaruile.Dupa 5 minute le intoarcem, apoi sunt gata.


Serviti frigaruile alaturi de un sos sau de o salata.


Pofta mare sa aveti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de curcan cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Corinuta 1

24.03.2013, 18:18

Foarte bune, as gusta vreo doua

Bya Ralu 1

24.03.2013, 18:43

bun de tot

mihaelar63 1

04.04.2013, 13:55

Buna idee cu frigaruile !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan