Frigarui de curcan cu miere si mustar

de Sidy in Curcan, 24 Mar 2013 | 2028 vizualizari

 

Facuse Medi o ...fabuloasa friptura de curcan in unt cu rozmarin, asa cum numai ea stie sa faca ,iar eu am vrut...sa o imit .
Dar nu am avut nici o sansa...familia a vrut frigarui ! Asa ca am facut frigarui.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe superioare de curcan
  • 2 linguri amestec condimente Kotany
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri pesmet
  • 4 bete frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de curcan cu miere si mustar:

Inlaturam pielita de pe pulpe si le dezosam. Taiem apoi carnea in bucatele mici de 2,5 cm si o punem intr-un bol.


Presaram amestecul de condimente peste pulpele de curcan, adaugam sosul de soia si amestecam.


Acoperim bolul cu folie si il dam la rece 30 de minute.


Dupa trecerea timpului , tragem bucatile de carne pe betele de frigarul, pe care le lasam 5 minute in apa, sa nu se arda la prajit.


Incingem un gratar non aderent- eu am avut unul de ceramica Delimano- si asezam frigaruile sa se rumeneasca bine pe toate partile.Le rotim din cand in cand.


Dupa ce sunt rumene ( cate 2-3 minute pe fiecare parte), le ungem cu miere si le pudram cu pesmet.Le punem pe o tava.


Dam tava la cuptorul incalzit la 180 de grade C, pentru 10 minute , sa se rumeneasca bine frigaruile.Dupa 5 minute le intoarcem, apoi sunt gata.


Serviti frigaruile alaturi de un sos sau de o salata.


Pofta mare sa aveti !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de curcan cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Corinuta 1

24.03.2013, 18:18

Foarte bune, as gusta vreo doua

Bya Ralu 1

24.03.2013, 18:43

bun de tot

mihaelar63 1

04.04.2013, 13:55

Buna idee cu frigaruile !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Frigarui marinate in sos de soia