Frigărui de pui

de Dana_Retetegg in Pui, 12 Dec 2010 | 3686 vizualizari

 

De foarte mult timp poftesc la frigarui, dar nu orice fel de frigarui ci facute de mine cu tot ceea ce prefer eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 4-5 ciuperci
  • 100 gr kaizer
  • 1 ceapa
  • condimente pentru gratar
  • bete pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de pui:

Am taiat pieptul de pui cuburi, kaizerul felii mici, ciupercile felii, ardeiul bucati, ceapa la fel.

Betele le-am tinut in apa 5 minute inainte de asamblarea frigaruilor.

Am asezat pe fiecare bat carne de pui, ciuperci, ceapa, ardei, kaizer, alternand carnea cu legumele. Am condimentat frigaruile si le-am asezat pe grill.

Le-am intors pe fiecare parte pana cand au prins o culoare rumena uniforma. Carnea de pui s-a patruns foarte repede, la fel si legumele.


Excelente, trebuie sa le incercati!

 

TIPS-URI

1

Am servit cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui si ciuperci in sos de sampanie roz