Frigarui de pui

de pity19 in Pui, 24 Mai 2014 | 799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • jumatate de castravete
  • jumatate de caserola salam taiat felii subtiri ( picant )
  • 4-5 felii jambon afumat felii
  • 8 ciuperci albe
  • 4 bete de fier ptr frigarui
  • 1 lingura vegeta
  • jumatate lingura sare
  • un varf lingura piper
  • chilli ( cui ii place picant )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Pieptul de pui : Taiem pieptul in doua , dupa care bucatele mici , condimentam cu vegeta , sare , piper , chilli , lasam sa stea cca 30 de minute!

Ciupercile : Curatam ciupercile de pielita , le clatim in jet de apa rece , coditele de la ciuperci eu nu le-am folosit , dar cine vrea poate! Condimentam ciupercile cu sare , piper , vegeta si lasam tot 30 de minute!

Jambon , salam , castravete : Feliile de jambon le taiem in 3 , castravetele il curatam de coaja , il clatim ,taiem rondele mici ,  salamul se poate taia sau indoi in doua!

Preparare : Luam un bat de frigarui , punem carne , ciuperci , castravete , jambon si salam , la cele 3 bete ramase procedam in ce forma dorim sau in ce ordine!

Incalzim cuptorul la 190 gr si punem frigaruii pe gratarul din cuptor , lasam cca 30-35 minute pana frigaruii sunt rumeniti frumos!

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si rosii , ardei , carnat sau altele!

2

Se pot servii cu sos de usturoi!

RETETA IN IMAGINI

Frigarui de pui-0
Frigarui de pui-1
Frigarui de pui-2
Frigarui de pui-3
Frigarui de pui-4

COMENTARII (8)

Valyvalentyna

Valyvalentyna 1

25.05.2014, 18:47

imi place...bun..bun

pity19

pity19 1

25.05.2014, 20:59

multumesc!

laura_n

laura_n 1

26.05.2014, 13:23

abia astept sa facem si noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!