Frigarui de pui

de pity19 in Pui, 24 Mai 2014 | 887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • jumatate de castravete
  • jumatate de caserola salam taiat felii subtiri ( picant )
  • 4-5 felii jambon afumat felii
  • 8 ciuperci albe
  • 4 bete de fier ptr frigarui
  • 1 lingura vegeta
  • jumatate lingura sare
  • un varf lingura piper
  • chilli ( cui ii place picant )
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Pieptul de pui : Taiem pieptul in doua , dupa care bucatele mici , condimentam cu vegeta , sare , piper , chilli , lasam sa stea cca 30 de minute!


Ciupercile : Curatam ciupercile de pielita , le clatim in jet de apa rece , coditele de la ciuperci eu nu le-am folosit , dar cine vrea poate! Condimentam ciupercile cu sare , piper , vegeta si lasam tot 30 de minute!


Jambon , salam , castravete : Feliile de jambon le taiem in 3 , castravetele il curatam de coaja , il clatim ,taiem rondele mici , salamul se poate taia sau indoi in doua!


Preparare : Luam un bat de frigarui , punem carne , ciuperci , castravete , jambon si salam , la cele 3 bete ramase procedam in ce forma dorim sau in ce ordine!


Incalzim cuptorul la 190 gr si punem frigaruii pe gratarul din cuptor , lasam cca 30-35 minute pana frigaruii sunt rumeniti frumos!




 

TIPS-URI

1

Se poate adauga si rosii , ardei , carnat sau altele!

2

Se pot servii cu sos de usturoi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Valyvalentyna 1

25.05.2014, 18:47

imi place...bun..bun

pity19 1

25.05.2014, 20:59

multumesc!

laura_n 1

26.05.2014, 13:23

abia astept sa facem si noi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc