Frigarui de pui la gratar

de alexandrinapop in Pui, 16 Feb 2011 | 4609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 2 cepe
  • slanina
  • bete pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui la gratar:

Dupa ce le-am asezat frumos pe bete ,le-am dat cu un pic de condiment picant pentru pui , un strop de ulei si se lasa sa stea vreo 15 minute inainte de a fi puse pe gratar ( gratar cu carbuni am folosit nu din cel electric). Slanina am prajit-o separat de frigaruie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

alexandrinapop 1

25.02.2011, 07:46

Va multumesc mult pt urari . Va pup

gaby_duceag 1

25.02.2011, 08:27

La multi ani!

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:22

apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Saltimbocca alla Romana