Frigarui de pui la grill

de Irina in Pui, 9 Dec 2015 | 8471 vizualizari

 

Usor de gatit. 

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola cuburi din piept de pui Agricola (cam 400 g)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia
  • 1 dovlecel Zucchini
  • 2 rosii mici
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • sos barbeque
  • 4 betisoare pt frigarui
  • 2 cartofi pt chipsuri
  • salata (salata verde, loboda, rosii, ceapa,ardei,marar)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui la grill:

Pentru inceput am taiat bucatile de piept de pui in cuburi potrivite pentru a se patrunde bine carnea pe gratar, le-am presarat cu sare, piper si putin busuioc uscat, pentru aroma.

Am pregatit legumele: ceapa, zucchini, ardeiul le-am taiat rondele si rosiile in sferturi, dupa care le-am condimentat.

Nu mi-a mai ramas decat sa alternez bucatile de carne si rondelele de legume pe cate o frigaruie, in asa fel incat sa fie frumos colorate. Fara nici o regula. :)

AM pus frigaruile in tigaia grill, deja incinsa si le-am intors pe fiecare din cele patru fete, pentru a fi sigura ca sunt bine facute. Aproape de final, pentru un plus de savoare, am uns fiecare frigaruie cu sos barbeque.

Am servit frigaruile cu chipsuri de cartofi si de zucchini pregatiti de mine si o salata colorata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui la grill" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

violeta30 1

10.12.2015, 16:37

Foarte bune !

Rocsi 1

10.12.2015, 18:56

Prezent si eu!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:00

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice