Frigarui din carne de porc

de ionela2682 in Porc, 5 Oct 2010 | 6233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • ardei
  • ceapa
  • rosii cherry
  • usturoi si ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din carne de porc:

-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece

-ardeiul si ceapa se taie cubulete

-se incepe insirarea lor pe bete de frigarui

-se coc pe gratarul bine incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:07

harnica fata ai gatit de toate

adriana_bobu 1

05.10.2010, 16:28

sunt preferatele mele!

Rocsi 1

05.10.2010, 21:01

ce bine si apetisant arata..te atrag numai cu privirea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca la ceaun