Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Porc, 5 Oct 2010 | 6432 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: frigarui, pulpa de porc, retete Porc
-carnea taiata cubulete se unge cu ulei si usturoi pisat,sare si piper si se da la rece
-ardeiul si ceapa se taie cubulete
-se incepe insirarea lor pe bete de frigarui
-se coc pe gratarul bine incins
de Panacris 9
de Ancutsa 7
de epurasha2bb 4
de delia64 1
mihaelar63 1
harnica fata ai gatit de toate
adriana_bobu 1
sunt preferatele mele!
Rocsi 1
ce bine si apetisant arata..te atrag numai cu privirea
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Adele 5
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 00:13
ieri la 23:38
ieri la 23:18
de trifadalia 4
pe 31.05 la 13:24
pe 28.05 la 16:44
3 comentarii
2 comentarii
de Ksenya 5
1 comentarii
5 voturi
3 voturi
2 voturi
- Andreea -
mirondevsi
Bucataras
MotanLaOale
Dya Daniela Andrei 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mocanuana 1
ioanadidi 1
Constelatialeu 9
2901 puncte
Merisor 9
1100 puncte
Ksenya 5
1056 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
trifadalia 4
812 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!