Frigarui din piept de pui

de Mitinita in Pui, 29 Apr 2014 | 2363 vizualizari

 

Noi facem des astfel de frigarui,de obicei le servim cu orez alb simplu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 2 lingurite de condiment friptura de pui cu usturoi Kotanyi
  • 2 rosii
  • 100 ml smantana
  • 1/4 lingurita usturoi pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui:

Spalam pieptul de pui si uscam cu un prosop de bucatarie de unica folosinta.

Taiem pieptul de pui in cuburi egale si le amestecam cu condimentul.

Lasam deoparte 10 minute,apoi punem pe betigasele pentru frigarui. Daca folositi din lemn,sa le lasati in apa in prealabil.

Pregatim frigaruile pe gratar. Intre timp,taiem rosiile in jumatate si le punem pe betigase. Le gatim pe gratar.

Facem sosul din smantana si usturoi pudra.

Se serveste cald,cu orez alb la aburi,peste care putem adauga un cub mic de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

tiby 1

30.04.2014, 09:20

tare bune !

Rocsi 1

30.04.2014, 10:37

Vezi ca vin la masa

Valclaudia 1

05.05.2014, 19:38

ce minunatie de mancare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume pe pat de cus cus