Frigarui mixte cu cartofi Byron

de Sidy in Curcan, 22 Oct 2011 | 2740 vizualizari

 

Frigaruile mixte sunt de obicei, unul din felurile de mancare de la iarba verde.Dar pe mine m-a lovit pofta de ele, asa ca le-am preparat pe grilul de la aragaz.
Retete sunt nenumarate , stiu bine asta , iar eu am sa va prezint una din retetele mele.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne curcan
  • 500 g carne porc
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 300 g ciuperci
  • 1 gogosar
  • 200 ml vin alb
  • 3 linguri sos soia
  • 3 linguri sos chilli
  • 1 lingura mustar
  • 5 cartofi mari
  • 100 ml smantana grasa
  • 1 lingura unt
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • boia
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui mixte cu cartofi Byron:

Carnea se taie cuburi si se pune intr-o marinada facuta din vin, sosuri, mustar , usturoi si condimente.Se lasa la rece de seara pina dimineata sau macar pentru 3 ore.

Ceapa se curata si se taie in 4 apoi se desface in fasii.

Ardeii si gogosarul se taie patrate potrivite.

Ciupercile se spala bine si le indepartam coditele.

Incepem montarea frigaruilor alternand cele doua feluri de carne cu legumele, dupa pofta inimii.

Punem grilul pe aragaz si in momentul in care este incins , il ungem cu putin ulei si asezam frigaruile. Punem capacul si lasam sa se prajeasca 15 minute pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta pina cand sunt bine rumenite.

Le servim calde alaturi de cartofi Byron ( facuti dupa reteta lui Papabun )si o salata .

Pofta mare !


PS aici gasiti reteta cartofilor de care noi am fost incantati:


http://www.bucataras.ro/retete/cartofii-byron-potriviti-pentru-carne-sau-consumati-cu-salata-24946.html


Multumeec tare mult Papabun !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui mixte cu cartofi Byron" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sidy 1

15.12.2013, 07:27

Xandrinne 1

25.09.2014, 07:34

Sidy 1

25.09.2014, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Friptura asortata la cuptor