Frigarui mixte cu cartofi Byron

de Sidy in Curcan, 22 Oct 2011 | 2965 vizualizari

 

Frigaruile mixte sunt de obicei, unul din felurile de mancare de la iarba verde.Dar pe mine m-a lovit pofta de ele, asa ca le-am preparat pe grilul de la aragaz.
Retete sunt nenumarate , stiu bine asta , iar eu am sa va prezint una din retetele mele.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne curcan
  • 500 g carne porc
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 300 g ciuperci
  • 1 gogosar
  • 200 ml vin alb
  • 3 linguri sos soia
  • 3 linguri sos chilli
  • 1 lingura mustar
  • 5 cartofi mari
  • 100 ml smantana grasa
  • 1 lingura unt
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • sare
  • piper
  • boia
  • nucsoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui mixte cu cartofi Byron:

Carnea se taie cuburi si se pune intr-o marinada facuta din vin, sosuri, mustar , usturoi si condimente.Se lasa la rece de seara pina dimineata sau macar pentru 3 ore.

Ceapa se curata si se taie in 4 apoi se desface in fasii.

Ardeii si gogosarul se taie patrate potrivite.

Ciupercile se spala bine si le indepartam coditele.

Incepem montarea frigaruilor alternand cele doua feluri de carne cu legumele, dupa pofta inimii.

Punem grilul pe aragaz si in momentul in care este incins , il ungem cu putin ulei si asezam frigaruile. Punem capacul si lasam sa se prajeasca 15 minute pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta pina cand sunt bine rumenite.

Le servim calde alaturi de cartofi Byron ( facuti dupa reteta lui Papabun )si o salata .

Pofta mare !


PS aici gasiti reteta cartofilor de care noi am fost incantati:


http://www.bucataras.ro/retete/cartofii-byron-potriviti-pentru-carne-sau-consumati-cu-salata-24946.html


Multumeec tare mult Papabun !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui mixte cu cartofi Byron" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Xandrinne 1

25.09.2014, 07:34

Sidy 1

25.09.2014, 08:04

Ancutsa 1

03.06.2018, 10:33

Arata tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rodii