Friptura brasoveana

de MotanLaOale in Porc, 31 Mar 2016 | 2963 vizualizari

 

Local se gaseste si sub denumirea de Specialitate brasoveana. Este foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 800g carne de porc putin impanata
  • 800g cartofi rosii
  • 2 cepe rosii
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura brasoveana:

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi ca pentru mancare.


Se pun in apa rece.


Carnea se taie cuburi potrivite.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Se incunge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 3-4 minute.


Se adauga carnea si se caleste inca 5 minute pana se albeste carnea.


Se presara condimentele, se pune un pahar de apa, se amesteca si se lasa la fiert la foc potrivit, cu capac, 20-25 minute.


Se lasa la prajit pana carnea devine frageda, scade zeama si bucatile de carne se prajesc putin.


Intre timp se prajesc cartofii separat in baie de ulei.


Cand sunt prajiti, se scurg si se pun peste carne si se amesteca.


Se mai prajesc impreuna 2-3 minute, se potriveste de sare si este gata.


Se mananca obligatoriu cu muraturi.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura brasoveana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

01.04.2016, 21:31

Camelya 1

04.04.2016, 15:21

O minunatie!

MotanLaOale 1

04.04.2016, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )