Mix de legume uscate cu carne

de vero_closca in Porc, 13 Mai 2010 | 1671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa porc
  • 300g fasole fiarte
  • 300g linte fiarta
  • 300g naut fiert
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • cateva foi de dafin
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume uscate cu carne:

Se taie carnea cubulete si se pune sa se caleasca intr-o cratita cu ulei. Cand s-a patruns carnea,se adauga ceapa tocata marunt si se calesc impreuna pana se inmoaie si ceapa apoi se toarna supa de legume si se adauga pasta de tomate,foile de dafin,sare si piper si se lasa pe foc pt 15 minute.


Se pune si mixul de leguminoase si se fierb impreuna cam 10 minute pe foc mic. Se serveste cu patrunjel tocat!


Pofta mare!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume uscate cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

nadina73 1

13.05.2010, 13:21

prima ce bine ,vezi ca ela nu face felu doi azi si sar putea sa ia tot,asa ca sa-mi ti si mie o portie mica si uite am pus si 5 furculite

vero_closca 1

13.05.2010, 16:09

multumesc,nadina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor