Friptura Cadou

de epurasha2bb in Vita, 29 Apr 2010 | 2169 vizualizari

 

vitel cu perje ...

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri muschi de vitel,
  • 1 ceapa,
  • 3 graunti de usturoi,
  • 1 morcov,
  • 5-6 ciuperci champignion,
  • 1 tulpina de praz,
  • 1 ardei gras rosu, 
  • 1 mana de perje(prune uscate),
  • 2-3cartofi.
  • rosii cherry
  • rom/coniac
  • condimente/rosii uscate, busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura Cadou:

Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline.Se curata legumele si se taie toate cubulete.Se calesc in 4 linguri de ulei incinse in wok.Spre sfarsit adaugam niste rosii uscate si busuioc, (condiment Kotanyi)Apoi se pune in mijlocul fiecarui file amestecul calit si se ruleaza intai marginile lungi spre interior, apoi si capete se aduc unul peste altul ca un pachetel.Se infasoara apoi in hartie de copt si se pune in tava la cuptorul preincins.Deasupra puteti pune ramurici de cimbru si rozmarin, ardei iute si ce va mai place.Se lasa sa se rumeneasca cam 40 de minute la foc potrivit.


Apoi se scot pachetelele, se desface hartia si se servesc ca un cadou infasurate in suvite de praz lungi inmuiate la aburi si legate cu fundita.Se pun alaturi perje inmuiate putin in apa cu putin rom/coniac, rosii cherry si cartofi fundite copti la tava.(Se taie cartofii felii si apoi in diverse forme festive, stelute, fundite, braduti , cum va place.Se pun in tava cu putin ulei si apoi se vor servi ca garnitura)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura Cadou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:53

multumesc ,baiatul meu cand era mic zice ,, babitza ''

epurasha2bb 1

30.04.2010, 18:12

si a mea a mare mai poceste cateva cuvinte,uneori credca face intentionat sa radem noi!zice cociolata, magaliga si la foarfeca -foacasa, dar acum zice bine ca am corectat-o !

izulika 1

01.05.2010, 12:22

ce veverita norocoasa... ce are langa ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Escalop a la Zingara