Friptura crud - afumata, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 2 Ian 2016 | 9907 vizualizari

 

Din categoria porcariilor de sezon...

 

INGREDIENTE

  • cantitate totala 2,5 kg
  • muschi crud
  • muschi afumat
  • coaste afumate
  • carnat afumat
  • sunculita afumata
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura crud - afumata, la cuptor:

Pregatim o tava  cu hartie de copt, in asa fel sa avem si sa invelim friptura, portionam carnea si o asezam alternativ in tava, acoperim cu hartia de copt, indoim pe margini si bagam tava la cuptor la foc mic cca 2 si 1/2 ore. Iese o friptuta foarte frageda si suculenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura crud - afumata, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc in sos tomat, la cuptor