Friptura de Craciun

de MotanLaOale in Porc, 15 Ian 2020 | 714 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 800 g ceafa de porc
  • 800 g pulpa de porc
  • 500 g costita afumata
  • 500 g carnati semiafumati
  • 100 g untura
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de Craciun:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici.


Carnatii se taie la 4-5 cm.


Costita se taie cuburi mai mari.


Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne.


Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.


Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.


Se adauga carnatii si costita si se prijeste inca 15-20 minute.


Se amesteca din cand in cand.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute pana se evapora zeama si ramane doar untura, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.


Se mananca obligatoriu cu muraturi.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

16.01.2020, 19:34

Multumesc

gaby_gabytza 1

17.01.2020, 12:19

Catalina L 1

21.01.2020, 16:56

minunata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Eszterhazy
  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat