Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker

de marcela1979 in Iepure, 19 Apr 2015 | 4086 vizualizari

 

Si de dieta....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de iepure
  • 4-5 ardei copti
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 lgt ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker:

Se spala carnea de iepure.Ardeii copti se curata de cotor si de seminte.In drycooker se pune 1 lgt de ulei de masline si se lasa sa se incinga,apoi se adauga ardeii copti taiati fasii.Carnea de iepure se presara cu sare,piper si rozmarin si se pune in tigaie.Se adauga apa apoi se acopera cu capacul si se lasa sa se inabuse carnea.Cand este fiarta carnea se ia capacul jos si se mai lasa sa scada din sos.Se serveste friptura cu putin sos alaturi si cu ardeii copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

Geanina87 1

19.04.2015, 21:08

MOKUSKA 1

20.04.2015, 09:18

mihaelar63 1

28.04.2015, 15:41

Ce buna idee

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure