Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker

de marcela1979 in Iepure, 19 Apr 2015 | 4030 vizualizari

 

Si de dieta....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de iepure
  • 4-5 ardei copti
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 lgt ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker:

Se spala carnea de iepure.Ardeii copti se curata de cotor si de seminte.In drycooker se pune 1 lgt de ulei de masline si se lasa sa se incinga,apoi se adauga ardeii copti taiati fasii.Carnea de iepure se presara cu sare,piper si rozmarin si se pune in tigaie.Se adauga apa apoi se acopera cu capacul si se lasa sa se inabuse carnea.Cand este fiarta carnea se ia capacul jos si se mai lasa sa scada din sos.Se serveste friptura cu putin sos alaturi si cu ardeii copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure