Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker

de marcela1979 in Iepure, 19 Apr 2015 | 4013 vizualizari

 

Si de dieta....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de iepure
  • 4-5 ardei copti
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 lgt ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker:

Se spala carnea de iepure.Ardeii copti se curata de cotor si de seminte.In drycooker se pune 1 lgt de ulei de masline si se lasa sa se incinga,apoi se adauga ardeii copti taiati fasii.Carnea de iepure se presara cu sare,piper si rozmarin si se pune in tigaie.Se adauga apa apoi se acopera cu capacul si se lasa sa se inabuse carnea.Cand este fiarta carnea se ia capacul jos si se mai lasa sa scada din sos.Se serveste friptura cu putin sos alaturi si cu ardeii copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu ardei copti la drycooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb