Friptura de miel la cuptor a la grec

de eleny2010 in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2010 | 4988 vizualizari

 

o reteta usor de retinut,usor de practicat si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpa de miel
  • 3,4cartofii
  • sare si piper
  • 1lamaie
  • marar
  • usturoi
  • vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor a la grec:

Se unge tava cu ulei, se pun carnea si cartofii in tava. Se condimenteaza cu sare si piper (dupa gust). Se stoarce o lamaie la storcator si se combina cu apa intr-un pahar si se imprastie peste carne si cartofi.


Se iau 2-3 cateii de usturoi si se taie rondele peste tot in tava. Putin marar se toaca marunt si se pune peste cartofi. O folie de aluminiu deasupra, atat cat sa acopere toata tava ,sa fiarba in suc propriu. Se da tava la cuptor si dupa jumatate de ora se scoate si se intorc, atat carnea cat si cartofii si se pune la loc folia de aluminiu. Dupa inca o jumatate de ora se scoate tava si se mai intoarce o data si se da la cuptor fara folia de aluminiu, sa se rumeasca frumos pe ambele partii. Inainte cu 15 min sa inchideti focul de la aragaz adaugati un pahar mic de vin alb .


POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

Daca vedeti ca tava ramane fara apa adaugati cat este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

eleny2010 1

17.04.2011, 22:12

hmm intram in postul din saptamana mare...dar uitandu-ma la poza acestei retete . noi de paste o sa punem un miel la protap...dar este bun si la cuptor

adry88 1

13.05.2011, 16:00

MIUTA 1

17.11.2011, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui