Friptura de miel la cuptor a la grec

de eleny2010 in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2010 | 7103 vizualizari

 

o reteta usor de retinut,usor de practicat si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpa de miel
  • 3,4cartofii
  • sare si piper
  • 1lamaie
  • marar
  • usturoi
  • vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel la cuptor a la grec:

 Se unge tava cu ulei, se pun carnea si cartofii in tava. Se condimenteaza cu sare si piper (dupa gust). Se stoarce o lamaie la storcator si se combina cu apa intr-un pahar si se imprastie peste carne si cartofi.

Se iau 2-3 cateii de usturoi si se taie rondele peste tot in tava. Putin marar se toaca marunt si se pune peste cartofi. O folie de aluminiu deasupra, atat cat sa acopere toata tava ,sa fiarba in suc propriu. Se da tava la cuptor si dupa jumatate de ora se scoate si se intorc, atat carnea cat si cartofii si se pune la loc folia de aluminiu. Dupa inca o jumatate de ora se scoate tava si se mai intoarce o data si se da la cuptor fara folia de aluminiu, sa se rumeasca frumos pe ambele partii. Inainte cu 15 min sa inchideti focul de la aragaz adaugati un pahar mic de vin alb .

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

Daca vedeti ca tava ramane fara apa adaugati cat este nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

eleny2010 1

17.04.2011, 22:12

hmm intram in postul din saptamana mare...dar uitandu-ma la poza acestei retete . noi de paste o sa punem un miel la protap...dar este bun si la cuptor

adry88 1

13.05.2011, 16:00

MIUTA 1

17.11.2011, 23:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval