Friptura de mistret -la tava

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2014 | 11725 vizualizari

 

Dedic aceasta friptura domnilor Bucatarasi . Dupa cum se stie barbatii se dau in vant dupa vanat si vanatoare sau pescuit . . Caprioare . Sirene. Etc :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 .5 kg pulpa de mistret tanar
  • 100 gr slanina afumata
  • 1 ardei rosu
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 2 linguri mustar
  • 4 catei usturoi
  • 4 frunze de salvie
  • 4 linguri untura [ eu am avut de curcan]
  • 1 pahar de vin alb
  • sare

garnitura: cartofi natur cu patrunjel verde

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de mistret -la tava:

Spalati si feliati carnea de mistret .

Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata .

Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra .

Adugati la sfarsit o cana cu apa si paharul cu vin .

Dati la cuptor la 220 grade timp de o ora si jumatate .

Tot la 15 minute intoarceti carnea . Adugati apa daca este necesar .

Aveti grija cand carnea incepe sa se uste pe deasupra o intoarceti.

Este gata cand carnea este rumenita usor .

Serviti cu garnitura preferata .Eu am avut cartofi natur cu verdeata .

TIPS-URI

1

Daca mistretul a fost tanar pana in doi ani carnea va fi frageda . La transare va puteti da seama. Daca carnea se taie usor nu este nevoie de marinare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de mistret -la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

15.02.2014, 12:33

Ma bucur ca va place friptura mea . Baietii mei o tot pomenesc . Daca ei care sunt obisnuiti cu bunatati ....atunci e OK)

mihaelar63 1

15.02.2014, 12:34

Dana m-as bucura sa ne cunoastem

Ubulika 1

17.02.2014, 09:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii si ardei umpluti