Friptura de mistret -la tava

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2014 | 2291 vizualizari

 

Dedic aceasta friptura domnilor Bucatarasi . Dupa cum se stie barbatii se dau in vant dupa vanat si vanatoare sau pescuit . . Caprioare . Sirene. Etc :))))

 

INGREDIENTE

  • 1 .5 kg pulpa de mistret tanar
  • 100 gr slanina afumata
  • 1 ardei rosu
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • 2 linguri mustar
  • 4 catei usturoi
  • 4 frunze de salvie
  • 4 linguri untura [ eu am avut de curcan]
  • 1 pahar de vin alb
  • sare

garnitura: cartofi natur cu patrunjel verde

Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de mistret -la tava:

Spalati si feliati carnea de mistret .


Curatati , spalati si feliati ardeiul si usturoiul.Feliati slanina afumata .


Puneti carnea in tava si presarati toate ingredientele pe deasupra .


Adugati la sfarsit o cana cu apa si paharul cu vin .


Dati la cuptor la 220 grade timp de o ora si jumatate .


Tot la 15 minute intoarceti carnea . Adugati apa daca este necesar .


Aveti grija cand carnea incepe sa se uste pe deasupra o intoarceti.


Este gata cand carnea este rumenita usor .


Serviti cu garnitura preferata .Eu am avut cartofi natur cu verdeata .

 

TIPS-URI

1

Daca mistretul a fost tanar pana in doi ani carnea va fi frageda . La transare va puteti da seama. Daca carnea se taie usor nu este nevoie de marinare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de mistret -la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

15.02.2014, 12:33

Ma bucur ca va place friptura mea . Baietii mei o tot pomenesc . Daca ei care sunt obisnuiti cu bunatati ....atunci e OK)

mihaelar63 1

15.02.2014, 12:34

Dana m-as bucura sa ne cunoastem

Ubulika 1

17.02.2014, 09:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara ulei