Friptura de porc cu salata de surimi:)

de AnyCostescu in Porc, 22 Ian 2013 | 967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • condimente
  • 500 fr paste fusili
  • o conserva porumb
  • 1 borcan castraveti murati
  • maioneza
  • 1 ceapa
  • 1 pachet surimi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu salata de surimi:):

Salata se face astfel:se fierb pastele si se scurg de apa.


Se taie ceapa marunt.


Se taie si castravetii si surimi .


In cuptorul incalzit la 180 grade se pune carnea de porc taiata dupa preferinte.


Eu am facut un sos din bulion ulei apa si condimente si am pus peste carne dupa a care am dato la cuptor 60 min.


Se pun la un loc ingredientele pt salata se da gust cu sare si piper .


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu salata de surimi:)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

23.01.2013, 19:39

interesanta combinatie

Sim0na 1

23.01.2013, 20:10

AnyCostescu 1

24.01.2013, 16:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura marinata in sos picant