Friptura de porc cu salata de surimi:)

de AnyCostescu in Porc, 22 Ian 2013 | 2806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • condimente
  • 500 fr paste fusili
  • o conserva porumb
  • 1 borcan castraveti murati
  • maioneza
  • 1 ceapa
  • 1 pachet surimi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu salata de surimi:):

Salata se face astfel:se fierb pastele si se scurg de apa.

Se taie ceapa marunt.

Se taie si castravetii si surimi .

In cuptorul incalzit la 180 grade se pune carnea de porc taiata dupa preferinte.

Eu am facut un sos din bulion ulei apa si condimente si am pus peste carne dupa a care am dato la cuptor 60 min.

Se pun la un loc ingredientele pt salata se da gust cu sare si piper .

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu salata de surimi:)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit si friptura asortata cu bere