Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea o spalam bine in apa rece, o stergem cu servetele de bucatarie si o condimentam cu sare, piper si boia dulce dupa gust.
Intr-o tava punem cateva linguri de ulei si asezam carnea condimentata, peste asezam legumele curatate si spalate, apoi taiate rondele. Intr-un bol punem apa si bulionul, amestecam pana se dizolva tot bulionul si o turnam peste carne in tava. Acoperim totul cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20-25 minute cu folie si fara folie pana ce carnea se rumeste frumos.
Noi am servit cu ciupercute umplute si gogonele murate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult