Friptura de porc la cuptor

de Moni_alex in Porc, 11 Sep 2016 | 1416 vizualizari

 

Cea mai gustoasa tot friptura de porc ramane mai ales daca e frageda si suculenta.
 

 

INGREDIENTE

  • o bucata de pulpa de porc de 800 g
  • o ceapa rosie
  • 2 morcovi
  • 2-3 linguri de ulei
  • jumatate de pahar de apa
  • jumatate de pahar de bere
  • o lingurita de sare
  • piper mozaic
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Am spalat carnea, am condimentat-o bine cu sare, piper, boia si am crestat-o cu cutitul de 4-5 ori.


Ceapa am taiat-o solzisori si morcovii i-am taiat rondele.


Intr-un vas rotund de yena am pus 2-3 linguri de ulei, am asezat carnea, am presarat pe carne( inclusiv in locurile crestate) si in vas ceapa si morcovii , am adaugat jumatate de pahar de apa.


Am pus capacul deasupra si am dat la cuptor la foc potrivit aproximativ 45 de minute. Am mai intors carnea din cand in cand.


Dupa ce s-a inabusit se lasa la cuptor fara capac, se adauga jumatate de pahar de bere si se lasa inca o jumatate de ora pana se rumeneste bine si se fragezeste.


O bunatate!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

12.09.2016, 09:38

Rocsi 1

12.09.2016, 20:26

Buna fripturica!

mihaelar63 1

13.09.2016, 17:49

Imi place fripturica fragezita cu bere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor