Varză murată cu kaizer

de Dana_Retetegg in Porc, 30 Mar 2011 | 3739 vizualizari

 

De obicei pregatesc varza doar din cea proaspata fiindca aceea ne place cel mai mult. Insa cum aveam niste varza murata, am zis sa incerc si reteta asta.

Este foarte buna si varza murata, pregatita cu ceva afumatura si servita cu mamaliguta si smantana ... mmm!

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate medii,
  • 300 gr kaizer,
  • 2 cepe,
  • 4-5 linguri de bulion,
  • marar,
  • foi de dafin,
  • boabe de piper,
  • boia dulce.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu kaizer:

Am tocat ceapa si am calit-o impreuna cu kaizerul taiat bucati cateva minute.



Am adaugat peste ele varza murata taiata marunt.



Am pus si foi de dafin, boabe de piper si boia. Nu a fost nevoie de sare fiindca era varza destul de sarata.



Am adaugat 2 cani cu apa si am lasat sa fiarba.



Spre final am adaugat bulionul si cand am oprit focul am pus si mararul tocat.



Am servit cu mamaliguta calda si smantana!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

03.04.2011, 11:36

ce gust bun ii da kaizerul

Lau 1

03.04.2011, 15:38

bun bunnnnn

Ina 1

03.04.2011, 18:36

Buuun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj