Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Foarte frageda și bună,rămâne rețeta noastră preferată de friptură.
"Bunatati de Paste"
Usturoiul curățat si pisat se amestecă cu puțină sare, apoi adăugăm treptat ulei și amestecăm cu o lingură până se formează o pastă.
Adăugăm apa și sucul se roșii și amestecăm bine. Jumătate din sosul acesta îl turnam în tava în care vom da carnea la cuptor.
Așezăm feliile de carne în tavă, le condimentam cu sare si piper, turnam peste restul de sos și acoperim tava cu o folie de aluminiu.
Dam tava la cuptor pentru o oră la 200 de grade C, după care îndepărtăm folia și mai lăsăm 15 minute la 180 de grade C.
Friptura este apoi gata și o putem servi cu garnitura preferată.
1
pentru aroma, puteti adauga câteva fire de cimbru sau maghiran pe feliile de carne
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult