Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur

de marcela1979 in Porc, 30 Aug 2011 | 6052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru friptura:
  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 3 cepe albe
  • sare,piper
  • verdeturi de provence
  • ulei
  • pentru cartofii natur:
  • 1 kg de cartofi
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur:

Se pregateste friptura : carnea se taie felii groase de cca 1-1,5 cm,se condimenteaza cu sare si piper.Ceapa se curata si se taie pestisori,morcovii se curata si se taie feliute pe lungime.Intr-o tava de yena se pune ulei,se aseaza ceapa,peste ceapa se pun morcovii,se sareaza si se pune putin piper,apoi se aseaza carnea peste care mai presaram putin condiment verdeturi de provence.Se mai stropeste cu putin ulei si se pune 100 ml de apa si se da la cuptorul incalzit. Se lasa pana e facuta carnea bine.


Intre timp se fac cartofii natur astfel:se curata cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se scurg.Intr-o cratita se pune ulei ,se adauga cartofii si se amesteca,se mai adauga sare si piper dupa gust si frunzele de patrunjel tocate marunt .Se amesteca sa se incorporeze totul.Cand este gata si friptura se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

31.08.2011, 10:35

Cris2711 1

14.10.2011, 18:29

COSTEO 1

24.04.2013, 23:36

Bun tare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Iustina
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura invizibila, cu mere

de oanapl 6

la 20:59

Orez cu spanac

de katty 6

ieri la 23:44

Crema de branza cu avocado

de katty 6

ieri la 23:31

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu sos, la cuptor