Friptura de porc pulpa si scarita cu bere

de babi5 in Porc, 14 Aug 2014 | 1770 vizualizari

 

O friptura buna si potrivita la orice garnitura.Eu o sa scriu cantitatea folosita de mine ca la sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa dezosata de porc
  • 1 kg scarita porc
  • 1 cutie bere
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc pulpa si scarita cu bere:

Carnea se spala si se portioneaza,apoi o asezam in tava, condimentam si saram apoi punem usturoiul uleiul si berea.


Acoperim cu folie de aluminiu si introducem tava in cuptotul incins la 200 grade , din cind in cind scoatem tava si intoarcem carnea apoi cind carnea este aproape gata luam folia si lasam sa se rumenrasca frumos pe ambele parti.


Friptura este gata pentru a fi servita.


Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

O friptura buna linga ori si ce fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc pulpa si scarita cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Adele 1

15.08.2014, 12:35

Ce bunatate

mirela0911 1

15.08.2014, 12:56

buuun!

babi5 1

15.08.2014, 13:11

Adele ,Mirela0911,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08