Friptură de vită la Multicooker

de Panacris in Vita, 6 Ian 2015 | 2149 vizualizari

 

Ei, acum vin cu o exiprată, care de fapt încă ne-a încântat papilele gustative în prima zi din 2015 ;) Până și Garfield ( pisoiul casei, care e degustătorul șef, nu a zis, nu fripturii delicioase!) ;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • pulpă de vită cca. 1000 g,
  • ulei de măsline 100 ml,
  • foi de dafin 2-3 bucăți,
  • piper în trei culori ( alb, roșu, negru) 1 lingurițp,
  • coriandru boabe 1 linguriță,
  • bere cu lămâie fără alcool o doză,
  • sos dulce acrișor Uncle Beans cca. 150 ml,
  • aparat Multicooker 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de vită la Multicooker:

Pulpa de vită feliată, până la jumătate, se unge cu ulei de măsline, se asezonează cu piper boabe, foi de dafin, berea și se lasă la rece, până a doua zi. Apoi se scoate din baiț, se pune în vasul aparatului Multicooker, se conetează la curent, se prograează din meniu, programul FRY, se apasă butonul START și se lasă la prăjit, cca. 10 minute pe ambele fețe, cu capacul deschis. Apoi se toarnă sosul de la Uncle Beans, se setează aparatul la programul STEW, pentru 60 de minute, se închide capacul și se lasă să-și facă treaba. Se mai completează cu puțină apă, la nevoie. După cele 60 de minute, se mai programează din nou pentru încă 60 de minute;) La final se asezonează de sare și piper proaspăt măcinat. Se servește fierbinte feliată, cu garnitura preferată și salata de sezon.


Noi am servit cu mămăliguță!


Spor și poftă bună!

 

TIPS-URI

1

în loc de Multicooker se poate prepara la vasul sub presiune ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de vită la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ksenya 1

07.01.2015, 16:26

interesant cum ai gatit-o...

marcela1979 1

08.01.2015, 01:35

mirela0911 1

08.01.2015, 13:37

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor