Friptura frageda de proc

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 24 Apr 2010 | 4769 vizualizari

 

mancacios, sotul meu :D

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • ulei
  • 1 pahar de vin
  • sare
  • piper
  • boia dulce/iute dupa preferinte

pt marinat:

  • 2 lingurite de bicarbonat
  • o lingura de otet
  • putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura frageda de proc:

Dupa ce am tinut carnea la marinat, o condimentam si o punem intr-o tigaie cu putin ulei si apa, peste care vom punem un capac ( la final apa se va evapora si va ramane uleiul care o va fragezii si rumeni).


Dupa ce am intors carnea pe ambele parti stingem cu vin si mai lasam pana scade.











 

TIPS-URI

1

Inainte cu o zi de gatit, se portioneaza feliile de carne dupa marimea dorita, apoi se ung cu ulei, si se pun intr-un bol (sau castron) cu 2 lingurite de bicarbonat stins intr-o lingura de otet, castronul se tine in frigider, acoperit cu o farfurie. ( asta este valabil si pt carnea de vita)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura frageda de proc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 23:20

prinde si tu o bucata

Rocsi 1

25.04.2010, 11:14

a nu stiam...mersi de raspuns

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 14:00

cu placere rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi