Frittata cu somon afumat si marar

de Oana in Somon, 11 Oct 2009 | 4434 vizualizari

 

Sau omleta cu somon afumat, o bunatate! Foarte satioasa, perfecta pentru micul dejun alaturi de o bagheta crocanta.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 linguri cu smantana
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • 50 g somon afumat
  • o lingura cu unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu somon afumat si marar:

Se amesteca bine ouale cu smantana, mararul, sare si piper. Somonul se taie fasii subtiri si se adauga la ou.


Se topeste untul intr-o tigaie teflonata si se toarna compozitia de ou si peste. Se ridica din cand in cand omleta cu o paleta, lasand sa se scurga sub ea oul de deasupra. Se acopera tigaia cu capac si se lasa la foc mic pana se incheaga deasupra. Se scoate frittata pe un platou si se presara cascavalul ras.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si rece, alaturi de un pahar cu vin alb sec.

2

Mararul proaspat se poate inlocui cu marar uscat, folosind jumatate de lingurita.

3

Se poate servi cu icre de somon, asezate pe o lingurita de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu somon afumat si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Luciana 1

07.11.2009, 09:26

Asta am avut si noi ptr micul dejun alaturi de tartine cu branza de vaci, si soc de mocrovi si mandarine facut in casa.
F satios mic dejun, si ce mi-a placut este faptul ca se simte mirosul si gustul de afumat....o nebunie!si intr-adevar somonul s-a innabusit, nu a ramas crud!

Oana 1

07.11.2009, 22:02

Ma bucur mult, Luciana! Ce ideee mi-ai dat cu sucul de morcovi si mandarine O sa fac si eu mai des!

Oana 1

12.01.2010, 19:31

Azi am facut iar Clar, e omleta noastra favorita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu somon si spanac