Fructe de mare la tigaie

de Ina in Fructe de mare, 11 Dec 2011 | 50783 vizualizari

 

Rapid, gustos, sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g fructe de mare congelate ( cocktail : caracatita, scoici, surimi, calamari, midii, etc )
  • un cub de unt ( cca. 40 -50 g. )
  • condimente pentru peste
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare la tigaie:

 Fructele de mare congelate le-am pus in tigaia dry cooker, in care am topit untul, si le-am lasat sa fiarba 15 minute in sosul format ( din unt si apa lasata de fructele congelate). 

  Am curatat usturoiul si l-am feliat, apoi l-am adaugat in tigaie, peste fructele de mare, imreuna cu condiment special pentru peste. Am mai lasat pe foc 5 minute, pentru uniformizarea aromelor. 

  Am servit  alaturi de orez prefiert , pe care l-am preparat prin fierbere in apa, cu putina sare, doua linguri de ulei si busuioc maruntit.

  P.S. Toti au fost incantati  de rezultat, mai putin soacra-mea, care n-a avut curajul sa guste =))) :D

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Msclaudish 1

14.03.2012, 12:54

Felicitari!! este foarte tare combinatia asa gatita si foarte usor si rapid de facut, le am facut si au iesit bestiale. COMPLIMENTE!!!

Ina 1

14.03.2012, 13:26

Multumesc frumos!

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 22:21

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paella