Fructe de mare la tigaie

de Ina in Fructe de mare, 11 Dec 2011 | 34823 vizualizari

 

Rapid, gustos, sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g fructe de mare congelate ( cocktail : caracatita, scoici, surimi, calamari, midii, etc )
  • un cub de unt ( cca. 40 -50 g. )
  • condimente pentru peste
  • 4-5 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare la tigaie:

Fructele de mare congelate le-am pus in tigaia dry cooker, in care am topit untul, si le-am lasat sa fiarba 15 minute in sosul format ( din unt si apa lasata de fructele congelate).


Am curatat usturoiul si l-am feliat, apoi l-am adaugat in tigaie, peste fructele de mare, imreuna cu condiment special pentru peste. Am mai lasat pe foc 5 minute, pentru uniformizarea aromelor.


Am servit alaturi de orez prefiert , pe care l-am preparat prin fierbere in apa, cu putina sare, doua linguri de ulei si busuioc maruntit.


P.S. Toti au fost incantati de rezultat, mai putin soacra-mea, care n-a avut curajul sa guste =))) :D


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Msclaudish 1

14.03.2012, 12:54

Felicitari!! este foarte tare combinatia asa gatita si foarte usor si rapid de facut, le am facut si au iesit bestiale. COMPLIMENTE!!!

Ina 1

14.03.2012, 13:26

Multumesc frumos!

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 22:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de creveti