Fudge de ciocolata cu sirop de artar

de RuxyRux in Prajituri, 12 Oct 2014 | 3692 vizualizari

 

Un desert mai mult decat delicios....si incredibil de ciocolatos( stiu ca nu-i in Dex cuvantul insa descrie perfect acest baton magic) :))))......pur si simplu IREZISTIBIL...va invit cu mare drag la degustat!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml apa
  • 350 gr zahar brun
  • 360 gr ciocolata neagra( 75%)
  • 50 gr cacao
  • 100 gr lapte praf
  • 250 gr unt
  • 50 ml frisca lichida neindulcita( sau smantana)
  • 50 ml sirop de artar
  • vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fudge de ciocolata cu sirop de artar:

Punem zaharul si apa la fiert intr-un ibric la foc mic timp de 12 minute.


Tragem vasul de pe aragaz si adaugam untul taiat felii si bucatile de ciocolata. Amestecam pana se topesc untul si ciocolata si turnam laptele praf, vanilia si cacaoa, din nou amestecam bine cu un tel si adaugam frisca lichida si siropul de artar.


Racim compozitia si introducem mixerul pentru 5 minute pana devine foarte cremoasa.


Tapetam o tavita cu foaie de copt si turnam amestecul de ciocolata.


Dam tava la rece pana se intareste ciocolata si poate fi taiata sub forma de batoane.


Desigur mai putem adauga bucati de nuci, alune prajite, bucati de portocala caramelizata, merisoare...si tot ce ne dorim in combinatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fudge de ciocolata cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

RuxyRux 1

19.10.2014, 21:13

Multumesc Irinuca scumpa...si tu esti ciocolatoasa ca si mine mie sa fiu sincera mai mult imi place ciocolata mai sfaramicioasa....dar daca esti pentru cea cremoasa e perfecta ....te imbratisez cu drag!

RuxyRux 1

19.10.2014, 21:14

Corinuta scumpa ...multumesc si sper sa iti placa

RuxyRux 1

19.10.2014, 21:14

Mihaela...cu drag ti-as trimite ...iti multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Nutella si mascarpone-reteta nr. 150