Fursecuri

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 1696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar
  • 10 gr zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 7 linguri smantana
  • 150 gr migdale decojite si macinate
  • 350 gr faina
  • un praf de sare
  • 200 gr ciocolata, topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Incinge cuptorul la 180˚.


Bate untul cu zaharul. Adauga galbenusurile si romul, amesteca bine. Incorporeaza smantana. Inglobeaza apoi faina cu migdalele si sarea. Pune aluatul intr-un pos si formeaza biscuiti pe o tava cu foaie de copt. Da fursecurile la copt pana cand se rumenesc usor. Lasa sa se raceasca apoi decoreaza-le cu ciocolata topita. Lasa fursecurile sa stea pana cand ciocolata se intareste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (14)

laylalala 1

02.03.2011, 12:00

LUK 1

02.03.2011, 12:35

super bune

adry88 1

11.06.2011, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca